Dades personals

Biblioteca Municipal creada per oferir l'accés al coneixement de forma lliure i gratuita

diumenge, 30 de novembre del 2014

ACTIVITATS BIBLIOTECA D'ALTAFULLA DESEMBREAquest mes de desembre la Biblioteca d'Altafulla, ofereix un ventall d'activitats per foment de la cultura, adreçades a tots els públics.


Us animem a participar!

TOTES LES ACTIVITATS ES DURAN A TERME A LA BIBLIOTECA

C/ ESCOLES s/n, ALTAFULLA

DIA 1 desembre 19 h.

CLUB DE LECTURA NOVEL·LA NEGRA

LADY kILLER” MASAKO TOGAWA
Lady Killer és la història d'una venjança. Un complot ordit per desarmar els mecanismes equilibrants del comportament, per trasbalsar la víctima. Un maquiavèl·lic pla de fort component psicològic i gran ressentiment proper a la bogeria.

Honda és un caçador que ha desenvolupat les seves habilitats per lligar amb dones soles a les nits de Tòquio on passa la setmana treballant ja que el cap de setmana transcorre a Osaka amb la seva dona.
És un ligón circumstancial, induït per uns accidents derivats del seu matrimoni. No és violent ni agressiu. No força la situació, tria i espera a ser elegit. És un mestre en l'art de la seducció.

Tot d'una comencen a aparèixer dones assassinades. Dones que han tingut relació amb Honda. Dones amb què ha estat i amb les que ha pogut deixar rastre del seu contacte.
I aquest, acuitat pels fets, pren consciència que el seu paper de caçador, de dones necessitades d'afecte, pot derivar a caçat, per la policia i l'opinió pública.

MasakoTogawa ha confeccionat aquesta novel·la negra com si brodarà una preuada il·lustració sobre una seda: amb delicadesa, feminitat i sensualitat.
L'ha estructurat en forma de capes, amb diverses veus, on cadascuna aporta elements que expliquen la part dels fets que els correspon i enriqueixen el conjunt al qual van canviant de significat amb cada nova aportació.

 
DIA 3 desembre 19 h.

CLUB DE LECTURA ASSAIG

TEMA “L'INVISIBLE. NANOTECNOLOGIA”
La nanotecnologia és un camp de les ciències aplicades dedicat al control i manipulació de la matèria a una escala menor que un micròmetre, és a dir, a nivell d'àtoms i molècules. El més habitual és que tal manipulació es produeixi en un rang d'entre un i cent nanòmetres. Per fer-se una idea de la mida tan petita que pot ser un nanobot (un robot de proporcions microscòpiques fet amb nanotecnologia), més o menys, un de 50 nm té la mida de 5 capes de molècules o àtoms (depenent del que estigui fet el nanobot). La nanotecnologia promet solucions avantguardistes i més eficients per als problemes ambientals, així com molts altres enfrontats per la humanitat.Les nanotecnologies prometen beneficis de tot tipus, des d'aplicacions mèdiques noves o més eficients a solucions de problemes ambientals i molts altres, però el concepte de nanotecnologia encara no és molt conegut a la societat.

DIA 4 desembre 18h.

Xerrada “PLATAFORMA D'AFECTATS PER LA HIPOTECA BAIX GAIÀ” a càrrec de PAH BAIX GAIÀ.
La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) del Baix Gaià es presentarà a Altafulla públicament el proper 4 de desembre. Esdevindrà la primera vegada que l’entitat es posa en contacte amb els vilatans i vilatans del municipi. De fet, precisament aquesta és la voluntat del col·lectiu, estendre’s arreu de les poblacions del Baix Gaià per intentar donar resposta i oferir els seus serveis al màxim nombre de persones.
Para contactar amb la PAH BAIX GAIÀ:
Mail: pahbaixgaia@gmail.com
Pagina Facebook: https://www.facebook.com/plataformafectadoshipotecabaixgaia
Blog : http://pahbaixgaia.wordpress.com/
Twitter: @pahbaixgaia
  
DIA 12 desembre 19 h.

Xerrada “Perros y gatos uno más en la familia ” a càrrec de Daniela Merlo Lagos, Veterinària Homeòpata.

Els "animals de companyia" formen part del nostre sistema familiar i mereixen que tinguem coneixements bàsics sobre els seus hàbits de comportament, alimentació, malalties, vacunació, desparasitació, reproducció, etc, per tal que la convivència sigui harmoniosa i responsable. Us proposo una xerrada informativa per apropar-nos al món dels nostres companys de vida i presentar-vos la Homeopatia veterinària com a alternativa terapèutica.


DIA 17 desembre 17,30 h.

CONTACONTES “ EL PEPITU CAGANER” a càrrec de Pepi Miró i els nens i nenes del Centre Obert “Les Bruixes”.


DIA 18 de desembre 19 h.

CLUB DE LECTURA LITERATURA

Totes les històries d'aquest llibre estan excel·lentment escrites, i totes són captivadores, sense excepció. Ho són sobretot perquè l'autor aconsegueix escriure, des del fons del seu coneixement, sobre la maldat de l'ànima humana d'una manera molt diferent de com ho fan els altres: Ferdinand von Schirach escriu sense floritures i sense excitació, confiant en la força de les històries que explica. Escriu sobre dones maltractades que, més aviat per accident, es converteixen en assassines; sobre homes solitaris que, per culpa de la seva soledat, es tornen delinqüents; o sobre els camins, en part curiosos, que prenen les accions criminals. I només cap al final l'autor es destapa com l'àlter ego del jo narratiu, un advocat. També aquest artifici resulta brillant.
Altres llibres de Von Schirach, Ferdinand són El Caso Collini y Crims.