Dades personals

Biblioteca Municipal creada per oferir l'accés al coneixement de forma lliure i gratuita

dissabte, 31 de gener del 2015

MÉS LECTURES, MÉS REVISTES


NOVES PUBLICACIONS PERIODIQUES A LA BIBLIOTECA D’ALTAFULLA
La Biblioteca d’Altafulla  inicia l’any 2015 amb una millora de la secció de publicacions periòdiques i revistes. La Biblioteca ha estat seleccionada per rebre una subvenció del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya per la subscripció a 20 títols nous de revistes, durant l’any 2015.
Així ara la biblioteca compta amb una variada selecció de títols per tots els interessos informatius: El Jueves, Vogue, Geo viatges, Sapiens, Integral, Fotogramas, Investigación y Ciencia, SoloBici, ¿Como funciona?, Nuevo Estilo, Que Leer, Cucafera, Cavall Fort, Muy interesante, Computer Hoy, Actualidad econòmica...
Totes les publicacions es poden consultar en la mateixa Biblioteca i portar en préstec sempre i quant no sigui la del mes en curs.
Volem agrair les gestions a la Central de Biblioteques de Tarragona i el Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya.
La Biblioteca continua amb el seu compromís d’oferir als seus usuaris informació en suport imprès, àudio-visual i electrònic sobre les disciplines del coneixement humà i ara incrementant la secció de publicacions periòdiques.
Us convidem  a gaudir de la Cultura!