Dades personals

Biblioteca Municipal creada per oferir l'accés al coneixement de forma lliure i gratuita

dimecres, 25 d’abril del 2012

PRESENTACIO LLIBRE


El Camino del Perdedor, de XAVI DEMELO   
 A LA BIBLIOTECA D’ALTAFULLA 
DIVENDRES 27 ABRIL A LES 19 h. 
 
El Camino del Perdedor és un llibre d'humor i autoajuda, d'antiajuda, com diu el seu autor. Un text que, a través de l'humor i la ridiculització d'actituts malauradament molt comuns en la majoria dels habitants d'aquesta societat del benestar, vol contribuir a que el lector i/o lectora puguin decidir “no ser així”, o al menys “no tan així”. I és clar, caldrà fer alguna cosa per tal d'aconseguir-ho, no? O, si més no, potser caldrà “no fer” allò que diu el llibre...
Ho aconsegueixin o no, el que sí que els assegurem es que els lectors se'n riuran d'ells mateixos durant una bona estona. “Que no es poco”, com diu l'editor, que califica a l'autor, en Xavi Demelo, com a “humorista terapèutic”.
Xavi Demelo és escriptor, guionista, actor, terapeuta esencial, professor de narració oral i d'oratòria, contacontes, pare, fill, amic, amant, persona humana, heterosexual (ningú no és perfecte), solter, fumador...
La premsa ha dit:
“...un text espiritual, sublim, il·luminat, tan sóls comparable a les novel·les de Marcial Lafuente Estefanía quan anava restret..." La Contra de la Retaguàrdia, 31 de febrer 2011.

"... es un libro irremplazable a la hora de sustentar aquella pata de la mesa que baila o, si me apuras, para encender el fuego del hogar..." Revista Quénoleer.


"... deprimente, inclasificable, abusivo, ideal para leer justo antes de una partida de ruleta rusa...con el tambor lleno." Julio Ludo Patín. La Gaceta de los Necrocios.
“ No puc parlar malament d'en Demelo. Vam anar a escola plegats. Sap massa sobre mi. I tant que recomano el llibre! Jo l'he acabat de llegir fa uns minuts... Ara me'n vaig al psiquiatra... necessito medicació...” Josep Mal Curat. Fulla Parroquial del Diumenge.

Humorista terapéutic, escriptor d'antiajuda, autor del llibre El Camino del Perdedor, terapeuta
esencial, solter, heterosexual (ningú no és perfecte), actor, contacontes, professor d'oratòria, etc.

 
Això serà el proper divendres 27 (Jason no està convidat, no patiu) d'abril, a les 19 h. a la Biblioteca d’Altafulla
                                       No us ho perdeu, és gratix!!!!!
Per a més informació sobre el ponent, contactes, contratacions, insinuacions lleus i proposicions
deshonestes:
www.xavidemelo.com
info@xavidemelo.com