Dades personals

Biblioteca Municipal creada per oferir l'accés al coneixement de forma lliure i gratuita

divendres, 25 de novembre del 2022

NOVES ADQUISICIONS DE LLIBRES

 



La Biblioteca Municipal d'Altafulla rep una subvenció de 5.000 euros per a l’adquisició de llibres

Es tracta de les ajudes que el Departament de Cultura de la Generalitat destina a les biblioteques que formen part del Sistema de Lectura Pública de Catalunya

La Biblioteca Municipal d'Altafulla ha rebut una subvenció de 5.000 € per a l'ampliació del seu fons bibliogràfic. Aquesta ajuda s'emmarca en la convocatòria de subvencions per a l’adquisició de llibres i diaris destinats a biblioteques del Sistema de Lectura Pública de Catalunya, que convoca el Departament de Cultura de la Generalitat, a través de l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural.

Aquesta concessió ha estat destinada a l'adquisició de llibres de temàtica com les Belles Arts, el còmic, la narrativa, la història i la geografia, els llibres de  coneixements per infants i joves, literatura infantil i juvenil  i llibres de gènere.

La dotació d'aquesta convocatòria ha estat de 2.900.000 euros, amb càrrec a les partides pressupostàries de l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural per a l'exercici 2022, que corresponen a les "subvencions per a l'adquisició de diferents fons bibliogràfics destinats a biblioteques del Sistema de Lectura Pública de Catalunya".

GUIES DE NOVETATS




Properament informarem de més novetats que estem incorporant al fons.



Foment de la lectura