Dades personals

Biblioteca Municipal creada per oferir l'accés al coneixement de forma lliure i gratuita

diumenge, 11 de setembre del 2022

LLIBRES EN CATALÀ . LA SETMANA

 


La Setmana del Llibre en Català és un esdeveniment que té lloc cada any el mes de setembre a Barcelona. Aquest any, del 9 al 18 de setembre, el Moll de la Fusta tornarà a acollir aquesta festa del llibre en català, amb venda de llibres i una extensa programació d’activitats.

Celebrada per primer cop l’any 1983, La Setmana del Llibre en Català no ha faltat mai a la seva cita anual amb els lectors. Ara, després de 40 edicions, s’ha consolidat com un dels esdeveniments culturals més importants del país per projecció, volum de negoci, participants, assistents i difusió.

La Setmana vol continuar sent un estímul i servir a la promoció de la lectura de llibres en català, contribuint així al creixement del nombre de lectors en la nostra llengua i col·laborar en la construcció d’un país molt més culte, més lliure.

La Setmana és el lloc de trobada dels lectors, un espai privilegiat per mostrar la riquesa i la diversitat de l’edició en català i la seva potència industrial, on es poden fer descobertes, compartir converses i tenir a l’abast tant les novetats com els llibres de fons i les revistes publicades en català.

La Setmana és un espai on es poden comprar totes les novetats i llibres de fons en català i on es pot gaudir d’una programació d’activitats extensa i de qualitat entorn el llibre en català.

TOTA LA INFORMACIÓ AQUÍ


TOTES LES NOVETATS AQUÍ

                                       Elsllibres més venuts de la setmana

El President de La Setmana, Joan Carles Girbés, explica els grans objectius que persegueix La Setmana 2022, en la celebració del seu 40è Aniversari.