Dades personals

Biblioteca Municipal creada per oferir l'accés al coneixement de forma lliure i gratuita

diumenge, 30 de juny del 2019

BILIOTECA I BIBLIOMAR NOUS HORARIS

Let’s read! / Leemos (ilustración de Kirstie Belle)

La Biblioteca d'Altafulla modifica el seu horari aquest estiu, obrint les seves portes amb els serveis habituals:
 de 10 a 13 hores de dilluns a divendres. 
Totes les tardes tancarà per donar servei des de la platja al Parc de Voramar.

Com en els darrers estius, la Biblioteca ofereix els mesos de Juliol i Agost un servei de Biblioplatja a Altafulla.
El proper divendres dia 5 de juliol a les 18 hores, al Parc de Voramar d'Altafulla s’inaugura  la Bibliomar
un servei d’extensió bibliotecària en què el principal objectiu és promoure la lectura com a activitat de lleure, no esperant que els lectors vagin als espais tradicionals de les biblioteques, sinó sortint a trobar-los allà on habitualment passen el seu temps d’oci per oferir-los els serveis bibliotecaris amb la màxima proximitat.
 Els horaris seran, durant els mesos de juliol i agost, de dilluns a divendres, de 17h a 19:45.
Cada estiu les biblioteques públiques ofereixen als seus usuaris la possibilitat d’apropar-los els seus fons a diversos emplaçaments fora de l’edifici de la biblioteca. Hi ha diferents formes de dur-ho a terme, però les més conegudes són les bibliopiscines i les biblioplatges. En aquestes biblioteques d’estiu es pot consultar un fons seleccionat per a totes les edats en què predominen els temes d’actualitat i la literatura d’imaginació: diaris, revistes, còmics, contes i novel·les, principalment. També es pot fer préstec, obtenir el carnet de la biblioteca, i en alguns casos, connectar-se a Internet. Per reforçar l’aliança entre la lectura i el lleure, s’hi organitzen conferències, jocs, concerts, recitals, lectures, presentacions i tot un ampli ventall de propostes culturals per a totes les edats.

La BiblioMar disposa d’un fons de més de 500 documents per consulta i préstec. També es compra diàriament premsa i publicacions. 
La BiblioMar planifica una agenda d’activitats al llarg de l’estiu, Bibliotallers els dimarts de 18-19 hores i Contacontes els dijous de 18-19 hores, presentacions i activitats en torn al foment de la lectura.


El 25 de setembre de 2015 va ser aprovada per l’Assemblea General de Nacions Unides l’Agenda 2030 de Desenvolupament Sostenible, amb els objectius d’eradicar la pobresa, lluitar contra la desigualtat i la injustícia, i posar fre al canvi climàtic, entre altres. Aquesta agenda marcarà l’acció global pel desenvolupament fins a l’any 2030 i, conjuntament amb la resta d’agendes globals configura un full de ruta d’actuació connectat entre si per a assolir un objectiu comú: el desenvolupament mundial sostenible.

Els Objetius de Desenvolupament Sostenible

'We The People' for The Global Goals

“Hi ha homes que lluiten un dia i són bons; n’hi ha d’altres que lluiten un any, i són millors; n’hi ha que lluiten molts anys, i són molt bons; però n’hi ha que lluiten tota la vida. Aquests són els imprescindibles”. (Bertolt Brecht)