Dades personals

Biblioteca Municipal creada per oferir l'accés al coneixement de forma lliure i gratuita

dijous, 11 d’agost del 2016

ACTIVITATS BIBLIOMAR RECOMANADES

Lectores, lectores lectores por doquier! (ilustración de Oivind Hovland)

CONTACONTES  11 D'AGOST


A CÀRREC DE LA ROSALIA CIURÓ " TOTS ELS COLORS DEL MÓN"  
A LES 18 H. PARC DE VORAMAR
CONTACONTES  18 D'AGOST 

A CÀRREC DE PEPI I PURI MIRÓ 
"LA RATETA QUE ESCOMBRAVA L'ESCALETA" 
A LES 18 H. PARC DE VORAMAR

PRESENTACIÓ LLIBRE DIA 23 AGOST

" EL SIERVO" XAVIER MAYMÓ 
A LES 19 HORES, 
AL PARC DE VORAMAR. 
XAVIER MAYMÓ
Criat entre Barcelona i Altafulla, resideix al Principat d'Andorra des de fa més de quinze anys. Doctor en Microbiologia per Cornell University (USA), publica nombrosos articles tècnics (entre ells a Science) i de divulgació, mantenint una fructífera trajectòria científica. A finals dels anys 90, es passa al món empresarial de la mà de McKinsey & Co Després, dirigeix la cartera de participacions de Crèdit Andorrà, gestiona un important Single Family Office i exerceix com a conseller delegat de Fimarge Wealth Management.

Actualment és membre del Consell d'Administració de Morabanc i dirigeix un rellevant patrimoni familiar. Compagina la seva professió amb l'escriptura i, fruit d'aquesta inquietud, ha publicat tres llibres. Casat i pare de dos nens, gaudeix tant de la família com de la naturalesa, de la qual viu envoltat.
Ara fa uns anys va presentar el llibre en català, enguany  presenta a Altafulla a la BiblioMar la traducció al castellà. 
Sinopsi:A prop de Tarraco una família romana creix en un lloc paradisíac: la Vila de Semma. El pare i amo de tot i de tots, Valerius, un home culte i poderós, planifica amb tot detall un futur brillant per als seus fills. La vida, però, disposarà dels seus desitjos de manera molt diferent, fent que els camins dels protagonistes acabin confluint en un destí que ningú podia imaginar. De Tàrraco a Jerusalem, passant per les Galias i Roma, Servi, un guerrer iber excepcional, protector de la família, forjarà 1 amistat indestructible amb tres germans romans nascuts a Hispània: Menandre, el primogènit de Valerius; la fràgil i bella Sílvia, i Licini, mut i deforme, però de gran intel·ligència, qui acabarà escrivint la història durant els seus anys de vellesa. La força dels protagonistes i la seva estreta relació els permetrà superar les dificultats d'un creixement personal que els portarà, amb l'ajuda del Jesús més humà, a trobar la seva pròpia pau en terres llunyanes.

 CONTACONTES  25 D'AGOST 

A CÀRREC DE GEMMA MAYMÓ
"SOPA DE PEDRES
La faula de la sopa de pedra tracta sobre la cooperació davant l'escassetat.
A LES 18 H. PARC DE VORAMAR