Dades personals

Biblioteca Municipal creada per oferir l'accés al coneixement de forma lliure i gratuita

dimecres, 28 de desembre del 2011

Club de lectura de novel•la negra a la biblioteca


NOU CLUB DE LECTURA NOVEL·LA NEGRA

La biblioteca d’Altafulla inicia l’any amb un nou Club de Lectura de novel·la negra.
Si t'apassionen les novel·les plenes de misteris i delictes pendents de resoldre? De policíes, detectius i jutges que cerquen la resolució de crims impossibles?
Si vols compartir les lectures d'autors de novel·la negra, vine al CLUB DE LECTURA de GÈNERE NEGRE de la Biblioteca.  
Què és el Club de lectura?
  • El Club de lectura vol reunir un grup de persones, interessades en la lectura, per tal de comentar el mateix llibre i d’intercanviar experiències.
Quan ens trobem i on?
  • Fem una trobada mensual a la biblioteca.
Com hi pots participar?
La novel·la negra és, com la va definir Raymond Chandler en el seu llibre El simple art de matar, la novel·la del món professional del crim. Deu el seu nom a dos factors: que originalment va ser publicada a la revista Black Mask d'Estats Units i en la col·lecció Série Noire francesa, així com als ambients 'foscos' que assoleix. El terme s'associa a un tipus de novel·la policíaca en la qual la resolució del misteri no és en si l'objectiu principal; que és habitualment molt violenta i les divisions entre el bé i el mal estan bastant difuminades. La major part dels seus protagonistes són individus derrotats, en decadència, que busquen trobar la veritat (o almenys algun indici de veritat)