Dades personals

Biblioteca Municipal creada per oferir l'accés al coneixement de forma lliure i gratuita

diumenge, 14 d’agost del 2022

ACTIVITATS BIBLIOMAR, PREDIR EL FUTUR I JOCS EN FAMILIA

 


PODEM PREDIR EL FUTUR?

La vía del tarot amb Nicola Morini a la Bibliomar d'Altafulla.

Vine i coneix algunes cartes del tarot i què volen dir.

Taller dia 17 d'agost a les 18h, al parc de Voramar d'Altafulla.


El tarot és un joc de cartes, va ser inventat a Itàlia al segle xv. Avui, i sobretot des de finals del segle xviii, també s'utilitza com a eina d'endevinació, com a eina de comunicació amb l'inconscient, utilitzant el seu llenguatge simbòlic. El joc de cartes del tarot està formada per 78 cartes entre els quals els esoteristes distingeixen arcans majors i arcans menors.

Tot i així, l’ésser humà sempre ha tingut l’aspiració de predir el futur. En un món cada cop més complex i en constant acceleració, la capacitat d’anticipar d’alguna manera allò que ha de venir constitueix un avantatge clar i permet adaptar-se als canvis que s’han de produir i rendibilitzar-los, mentre que la incertesa sobre el que ha d’esdevenir genera neguit i preocupació. Però encara millor si, enlloc de funcionar en mode reactiu i partint de les tendències que percebem, som capaços de “crear-lo”, el futur. Perquè la veritat és que aquest no està escrit enlloc, sinó que som nosaltres (amb les nostres accions i omissions de cada dia) qui li donem forma.

La millor manera de predir el futur és crear-ho  Peter Drucker.

TARDA DE JOCS EN FAMILIA

A la Bibliomar d'Altafulla seguim amb les tardes de jocs de taula en família. 

Reserva la teva plaça al 608 589 530 i gaudeix dels jocs de taula.

La propera sessió serà dimecres dia 18 d'agost a les 18h a la Bibliomar, parc de Voramar.

Els jocs de taula tenen efectes positius en els seus practicants, doncs eviten l'aïllament i potencien la interacció entre persones, compartint sentiments i sensacions, i fomenten la memorització i l'atenció, i fomenten la planificació, organització i l'agilitat mental per la rapidesa en el càlcul.


La Mejor Manera de Predecir el Futuro "ES CREARLO!" | Dr Joe Dispenza