Dades personals

Biblioteca Municipal creada per oferir l'accés al coneixement de forma lliure i gratuita

dissabte, 24 de setembre del 2016

ACTIVITATS SETMBRE OCTUBRE 2016


Lectores por doquier… Viva la lectura! (ilustración de Ale Giorgini)

CONTACONTES 
STORY TIME
WHERE DO YOU LIVE? 
29 setembre

NOM ACTIVITAT: "KIDS & US"
CAPSA DELS CONTES BIBLIOTECA ALTAFULLA
LLOC: CENTRE D'ENTITATS (PARC COMUNIDOR)
DIA: 29 SETEMBRE
17,30 hores


CLUB NOVEL·LA NEGRA

“ALTERWORLD. LO SABEN TODO DE TÍ" de L’ANTONIA HUERTAS

DILLUNS 3 D’OCTUBRE 19'30 hores

lloc: LA VIOLETA
 
Alterworld és una novel·la de l'Antonia Huertas, publicada per Versátil. El seu preu és de 18 €.
En aquesta novel·la, la Beppa, una agent de l'Europol especialitzada en delictes informàtics ha d'investigar un accident d'aviació. Alhora, una amiga seva ha descobert que algú està fent servir la seva identitat. També, la seva vida sentimental trontolla. Per tal de resoldre-ho tot, haurà d'entrar en el més profund del la xarxa, buscant cibercriminals dins un món virtual, on trobarà algú molt interessant, que l'ajudarà i...
Interessant barreja entre móns virtuals, ciberdelictes i realitat. Està basada en realitats que ja són possibles o gairebé possibles. Fa una mica de por...
  


CAPSA DELS CONTES
Conte del Pepitu
DIJOUS 13 D’OCTUBRE  HORA 17,30 h.
LLOC: CENTRE D’ENTITATS
TEMA : lectura de contes I tallers.

Domingo, un día especial para leer en familia (ilustración de Zac Retz)

CLUB DE LECTURA ADULTS
Comentari del llibre amb l’autor,
“SILBANDO DE CASCUDO” de ANSELMO VIEITEZ
dia 25 D’OCTUBRE 19 hores
lloc: BibliotecaEl veí d’Altafulla Anselmo Vieitez presenta la seva primera publicació ‘Silbando de Cascudo’
Es tracta d’un llibre autoeditat que es vendrà per Sant Jordi a la Fira de l’avinguda Marquès de Tamarit
 La primera publicació del veí d’Altafulla Anselmo Vieitez veu la llum aquest Sant Jordi. Es tracta del llibre autoeditat ‘Silbando de cascudo’. Una expressió gallega que l’autor tradueix com “aquell fil musical que t’acompanya mentalment quan penses i quan escrius”. Una expressió peculiar molt utilitzada a la Granxa d’Abaixo, a prop de Pontevendra, on Anselmo Vieitez es va criar, i que desitja que tothom acabi xiulant entre dents.
Es tracta d’un llibre de relats que va començar a escriure “sense cap pretensió, com si fossin contes per a infants, però que van acabar convertint-se en històries de personatges que han anat apareixent al seu cap i que intenten transmetre, a través d’ell, les seves vivències”.
La majoria se situen als anys 50 i 60, i la intenció de l’autor és transmetre “el respecte envers la gent senzilla i humil, la solidaritat entre les persones, i un tractament especial a les dones”.

El que esdevé la seva primera obra editada no seguirà el circuit comercial habitual, sinó que serà ell mateix qui la vengui a la Fira de Sant Jordi de l’avinguda Marquès de Tamarit. També ha cedit alguns exemplars a la Biblioteca Municipal perquè la ciutadania la pugui llegir en servei de préstec. 
 

Silbando de Cascudo,es mi libro, un libro de Anselmo Vieitez Montes de relatos sobre historias vividas o inventadas pero inspiradas en las aldeas de las Rias Baixas Gallegas en los años 50 y 60. El libro es en castellano pero con algunas palabras en gallego. Si aún no me habéis leído, podéis hacerlo pidiendo el libro a la Xarxa de Bibliotecas a éste enlace: http://elmeuargus.biblioteques.gencat.cat/search*cat o bien mandándome un mensaje al facebook con vuestro telèfono, me gustaria que lo tuviéseis también en vuestra biblioteca. No lo encontraréis en ninguna libreria. Ya me quedan muy poquitos.Esta és la imagen antigua de mi aldea que tenia guardada en la mente. Gracias a los que la han encontrado.